No-Risk

ZICHTBAAR BETER OP WEG

Glasgarant herstelbedrijf

Wij herstellen als Glasgarant herstelbedrijf elke autoruitschade vakkundig en snel. Zo repareren wij uw voorruit of vervangen deze als de scheur te groot is. Maar ook zij- en achterruitschade herstellen wij voor aangesloten verzekeraars zoals ABN, Amlin, Ansvar, ASR, Ditzo, Generali, Goudse, Nationale Nederlander, nowGo (Proteq), Reaal en Zeeuwse Verzekeringen.

Maak nu een afspraak


Geen of verlaagd Eigen Risico

Heeft u een ster in uw voorruit? Dan betaalt u bij ons als Glasgarant herstelbedrijf geen Eigen Risico. Bij het vervangen van uw autoruitschade kan er wel sprake zijn van een Eigen Risico. Mocht dit aan de orde zijn dan is dit het laagst genoemde Eigen Risico in uw autopolis. De financiële afwikkeling van uw autoruitschade regelen wij rechtstreeks met uw verzekeraar.

A-status Glasgarant herstelbedrijf

No-Risk Autoruitservice is BOVAG en A-status Glasgarant herstelbedrijf waar u een verlaagd of zelfs geen eigen risico betaalt bij ruitschade. Dit geldt als u verzekerd bent bij één van de 15 grote aangesloten verzekeraars of één van de circa 200 volmachten zoals: Aon, Axi-Plan, Din Assuradeuren, Ditzo, Guis, Independer, Intrasurance, Jacobs en Brom, Van Loon, Kruit, Kroller, Nedasco, SAA, Schreuder Verzekert, van Steensel Assurantiën, Theeuwkens assuradeuren of Zicht.

Tal van locaties

Wij herstellen uw autoruitschade op tal van locaties in Nederland. Dit alles voordelig, vakkundig en snel. No-Risk Autoruitservice verzorgd een landelijke service in samenwerking met diverse collega's. Natuurlijk in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Breda, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Oss, Alkmaar, Leeuwarden, Nijverdal, Kerkrade, Susteren, Venlo, Den Bosch, Spijkenisse, Elburg, Dordrecht en Delft. Wilt u binnen deze regio graag aan huis of op uw werk uw autoruit laten vervangen? Dan kunt u op uw verzoek gebruik maken van onze mobiele service

Ruitherstelfunctie Extern

No-Risk is tevens bevoegd Ruitherstelfuctie Extern om op locatie bij merkdealers autoruitschade te herstellen.

Samenwerkingsplatform Glasgarant

Glasgarant is een samenwerkingsplatform voor de afwikkeling van autoruitschade tussen Glasgarant bedrijven en diverse grote verzekeringsmaatschappijen en de volmachten van deze verzekeringsmaatschappijen. De bij Glasgarant aangesloten bedrijven werken samen om het proces van autoruitschades voor verzekerden soepel te laten verlopen. 

Glasgarant aangesloten verzekeraars

Deze 12 grote verzekeraars zijn aangesloten bij Glasgarant:

logo abn ABN AMRO
logo amlin Amlin Corporate Insurance
logo asr ASR Verzekeringen
logo delta loyd Delta Lloyd
Ditzo logo klein Ditzo
logo zeeuwse de Zeeuwse Verzekeringen
logo Europeesche Europeesche Verzekeringen
logo Goudse De Goudse verzekeringen
logo ING Verzekering ING Verzekering
Logo Nationale Nederlanden klein Nationale Nederlanden
Logo OHRA OHRA
NowGo autoruitschade nowGo
logo Reaal Reaal Verzekeringen

 

 

 

 

 

 


Het melden van uw autoruitschade

Voor het melden van uw ruitschade en het maken van een afspraak zijn wij rechtstreeks telefonisch bereikbaar op het nummer 088-0225800. Of heeft u vragen over uw autoruitschade? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!