No-Risk

ZICHTBAAR BETER OP WEG

Sterreparatie voorruit

sterreparatieHeeft u een steentje tegen de voorruit van uw auto gehad met een blijvend sterretje in de voorruit als gevolg dan kunnen wij dit voor u repareren. Als de grootte van dit sterretje onder een 2 Euromuntstuk blijft en niet direct in het  gezichtsveld van de bestuurder zit is een sterreparatie goed mogelijk. Het laten repareren van een sterretje in uw voorruit is natuurlijk altijd voordeliger als het laten vervangen van uw voorruit. 

Methode sterreparatie.

Tijdens deze reparatie aan uw voorruit injecteren wij door middel van een speciaal daarvoor onwikkelde fixer een reparatiehars in de breuk. Door het afwisselen van druk met reparatiehars en later een vacuum halen wij de lucht uit de breuk en vervangen deze met de reparatiehars. Als de breuk goed gevuld is en alle lucht uit de breuk is verdwenen plaatsen wij een UV-lamp voor het uitharden van de reparatiehars.

Heeft u een sterretje in de voorruit? Dat hoeft niet direct tot een scheur te leiden, maar wij adviseren u om toch zo snel mogelijk een sterreparatie door ons te laten uitvoeren. Het beste resultaat bij een sterreparatie volgt als de breuk nog vers en schoon is! Laat daarom altijd de sterreparatie zo snel mogelijk uitvoeren en plak indien mogelijk de breuk af met onze speciale sterreparatie-sticker, zodat de breuk schoon en droog blijft.

Prijs sterreparatie.

U laat bij ons uw autoruitschade al herstellen vanaf € 0,- eigen risico als u WA-extra of All-Risk verzekerd bent. Bent u enkel WA verzekerd dan valt ruitschade niet onder de dekking van uw verzekering en dient u de kosten zelf te betalen. U kunt in dit geval wel gebruik maken van de korting die wij met uw verzekeraar hebben afgesproken.

Deze sterreparatie is klaar terwijl u wacht na afspraak bij ons op de vestiging

Hier direct uw ruitschade melden.