No-Risk

ZICHTBAAR BETER OP WEG

Sterreparatie voorruit

Steenslag veroorzaakt vaak blijvende schade aan een voorruit. Heeft u een sterretje in uw ruit? Wanneer dat sterretje in uw voorruit kleiner is dan een 2 euromunt is repareren goed mogelijk. Wij raden het aan om de ster in uw voorruit binnen korte termijn te laten repareren. Door wisselende temperaturen is het namelijk mogelijk dat een kleine ster uitscheurt tot een grote barst.

Maak nu een afspraak

Hoe wordt de ster in uw voorruit gerepareerd?

Tijdens het repareren van het sterretje in uw voorruit, injecteren wij reparatiehars in de breuk. Dit door middel van een speciaal ontwikkelde fixer voor sterreparaties. Door het afwisselen van de druk met de hars en verder in de reparatie een vacuüm, wordt de lucht uit de breuk gehaald en vervangen voor hars. Wanneer alle lucht uit de breuk is verdwenen en is opgevuld met hars, plaatsen wij een UV-lamp op de ster voor het uitharden van de reparatiehars. Na het maken van een afspraak is het mogelijk om op de reparatie te wachten, bij ons op de vestiging

Het sterretje in uw voorruit kan het beste worden gerepareerd als de schade nog vers en schoon is. Maak daarom snel een afspraak voor uw sterreparatie. Mocht u dit niet lukken, plak dan indien mogelijk de ster af met onze speciale sterreparatie-sticker. Hierdoor blijft het breukje schoon en droog.

sterreparatie

De kosten van het repareren van een sterretje

Benieuwd naar de kosten van de sterreparatie? Bij No-Risk Autoruitservice herstellen wij de ster in uw autoruit al vanaf € 0,- eigen risico. Dit is wanneer u WA-Extra of All-Risk verzekerd bent. Bent u enkel WA verzekerd, dan valt de sterreparatie niet onder de dekking van uw autoverzekering en dient u de kosten zelf te betalen. U kunt in dit geval wel gebruik maken van de korting die wij met uw verzekeraar hebben afgesproken. 

Maak een afspraak voor een sterreparatie

Heeft u nog vragen over de ster in uw voorruit? Of wilt u graag een afspraak maken voor een sterreparatie? Neem dan nu contact met ons op. Of bel ons op 088-0225800. Wij helpen u graag verder!