No-Risk

ZICHTBAAR BETER OP WEG

Reviews

Voor een onafhankelijk oordeel van ons bedrijf vragen wij al onze klanten een review of klantbeoordeling te plaatsen op KlantenVertellen.nl. Dit is een onafhankelijk bedrijf waarbij wij geen invloed hebben op de geplaatste beoordelingen.

Deze eigen reviewpagina van ons geeft een weergave van de 25 laatst geplaatste beoordelingen. Alle beoordelingen vanaf 2017 kunt u vinden op de reviewpagina van Klantenvertellen.

Geef je mening
Service

| 05-09-2022

Service is uitstekend, aardige eigenaar in Barendrecht. Tijdens het demonteren en monteren mee mogen kijken.

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 01-09-2022

In het appgesprek vooraf werd prima duidelijk gemaakt wat de kosten waren. De monteur die ter plaatse kwam was stipt op tijd. Leverde vakwerk en zei ook wat hij ging doen en waarom. Hij was uiterst precies en leverde vakwerk. Kan dit bedrijf allee maar aanbevelen.

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 31-08-2022

Snelle service, de ene dag steenslag en binnen 24 uur een nieuwe voorruit.

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 26-08-2022

Er kwam snel een reactie op mijn mail bij autoruiten.nl om een afspraak te maken. In verband met mijn werk wilde ik laat in de middag komen was geen probleem (16.45 uur) Komt professioneel over en de papierwinkel en de verzekering werd keurig afgehandeld door de jonge dame die aanwezig was kortom de volgende kapotte ruit laat ik weer vervangen bij No-Risk autoruitservice/autoruiten.nl.

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 20-08-2022

Hij was goedlachs op tijd op lokatie en ging rustig maar voortvarend te werk. Beetje mee staan babbelen terwijl wij mee konden kijken hoe zoiets in zijn werk gaat. Nu een fijne heldere voorruit zonder scheur en krasjes, zo vlak voor de vakantie !

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 15-08-2022

Op tijd, goed uitleggen wat er gaat geschieden

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 04-01-2022

De ruit is snel en vakkundig vervangen. Aan de afhandeling hoefde ik zelf niet veel te doen. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de gang van zakn. Als extra is ook de ruitenwisser hersteld. Kortom goede, persoonlijke aandacht voor de klant..

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 15-10-2021

Voorruit van mijn Skoda Superb was losgelaten in de rechter bovenhoek (bekend Skoda probleem) waardoor waterschade is ontstaan. No-Risk Autoruitservice in Barendrecht heeft de voorruit er heel uit kunnen monteren en opnieuw erin kunnen plakken. Zeer vakkundig uitgevoerd en de kosten voor het opnieuw vastlijmen van de voorruit waren slechts 169 Euro (of 269 euro voor een geheel nieuwe voorruit) wat een fractie is van hetgeen ik zou moeten betalen bij de concurrent. Ik kan iedereen die glasschade heeft aan zijn auto No-Risk Autoruitservice uit Barendrecht aanbevelen.

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 03-10-2021

Een afspraak was telefonisch zo gemaakt. Op het afgesproken tijdstip kon ik de auto brengen, waarna ik ongeveer een uurtje heb moeten wachten en er een nieuwe voorruit in mijn auto was geplaatst. De monteur was vriendelijk.

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 30-09-2021

Ik zocht wat anders dan zo'n veel te dure gladde jankert met zijn carglass academy .... Top geholpen door Ruud en collega in A'dam West. Goed bereikbaar, snelle en heldere communicatie. Kon uurtje later weer op weg. So far so good!

Gemiddelde 10 1 9

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 03-06-2021

Onlangs bij dit bedrijf geweest om mijn voorruit te laten vervangen. Keurig personeel, zeer ervaren en de reparatie gaat gepaard met de nieuwste technologie en uiterste voorzichtigheid om alles te beschermen en schade aan de auto en of interieur te voorkomen. De koffie is er heerlijk en wordt ruim te tijd genomen voor de reparatie. Kortom een super tevreden klant

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 01-05-2021

Zorgvuldige plaatsing en met oog voor details is de autoruit aangebracht.

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 16-04-2021

Nieuwe voorruit snel en goedkoop geregeld. Ruit binnen een uur geplaatst. Toppie.

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 06-02-2021

Vlot, vriendelijk, vakman

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 04-12-2020

Ook ik had last van een lekkende Volvo voorruit. Een natte boel in de verlichtingsconsole op het plafond, het lekte zo naar beneden. En dat met de koude en natte dagen van deze december maand. Via Google op nieuwevoorruit.nl gekomen. Met name door het heldere filmpje van Ruud daar en door een paar Volvo fora afgestruind te hebben was ik overtuigd. Het euvel zit bij mijn slecht gekitte voorruit. Ik kon een afspraak maken en vanwege het weer werd er de dag erop al een plekje voor mij gereserveerd. Lekker lokaal, in Utrecht, is mijn ruit eruit gehaald, oude kit eraf gehaald, ruit schoongemaakt en nieuwe, degelijk kit aangebracht. Na iets meer dan een uur reed ik weer door de stromende regen in een droge auto naar huis. 'S avonds nog een paar keer gecheckt want het bleef flink regenen maar de auto bleef droog. Ik ben zeer tevreden. Prijs kwaliteit (en service) verhouding is top. De volgende keer bel ik Ruud weer.

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 06-06-2020

Terugplakken van binnenspiegel aan voorruit is eerlijk en deskundig gedaan! Goede ervaring!

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 14-03-2020

Hoi Ruud. Dank je wel voor je snelle hulp bij de reparatie van m'n ruitbreuk van m'n Lexus IS200 d.d. 20-02-2020. Super gedaan! Groet, Michel

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 30-11-2019

Voorruit van een Volvo V50 laten vervangen in verband met de bekende lekkage problemen. Bij aankomst werd ik direct geholpen, vriendelijk personeel en na één uur kon ik weer wegrijden met een gloednieuwe voorruit. En dat voor een scherpe prijs. Kan ze aan iedereen aanraden!

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 18-11-2019

Kon snel terecht bij Ruud, werd vriendelijk ontvangen en na een uurtje had ik een nieuwe voorruit. Daarnaast een leuk Sinterklaas cadeautje gevonden in de auto, super!

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 01-11-2019

Super snelle service. In de ochtend gebeld, kon eind van de middag gelijk terecht. Vriendelijk personeel.

Gemiddelde 10 1 9

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 30-06-2019

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 31-03-2019

Super service, goed en netjes en snel.
nette ontvangst vriendelijk personeel.
mooi prijs.

SUPER!!!!!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 01-11-2018

Overzichtelijke website met prijsopgave.
Goede, snel bereikbare telefonische informatie.
Snelle afspraak.
Keurige onberispelijke werkplaats.
Hartelijke ontvangst.
Zeer accurate en deskundige uitvoering van werkzaamheden dankzij decennialange ervaring.
Uitermate veel goedkoper dan de concurrentie.
Uitstekende koffie.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 30-10-2018

Snelle service, vriendelijk, nette afhandeling.

Gemiddelde 10 1 9

Service 8

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 12-10-2018

Prima! Vriendelijk, gastvrij, ik kreeg direct iets te drinken aangeboden en kon lekker aan tafel gaan zitten.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10