No-Risk

ZICHTBAAR BETER OP WEG

Reviews

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter.

Geef je mening
No-Risk

| 03-07-2018

Zeer correct , zeer netjes, precies op tijd en afspraken netjes nakomen

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-06-2018

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 18-05-2018

goede ervaring

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 10-05-2018

NO RISK AUTOUITSERVICE: EEN DIKKE TIEN-PLUS!

Meesterwerken in Autoruitvervanging!
No Risk Autoruitservice Barendrecht (de heer Westdijk) heeft de allerbeste prestatie geleverd van garages, autoschade- en autoservicebedrijven die ik de laatste 40 jaar (!) heb meegemaakt. En ik zal u graag uitleggen waarom dit bedrijf de allerhoogste waardering verdient.
26 jaar lang hadden wij geen last van autoruitschade. Dat is een hele tijd maar één ongelukje en de autoruit scheurt door. Wat doe je dan? Je belt ‘dat grote bekende autoglasbedrijf’ en vraagt wat een nieuwe ruit kost. De telefoniste was niet echt vriendelijk en zei: ‘Tussen de 400 en 800 Euro’ en vroeg vervolgens het kenteken.

Daarna werd de prijs 884,40 Euro (!) en uitleg waarom het dan nog meer was dan de eerdere – naar mijn mening nogal grove type-prijs-indicatie kon of wilde zij niet geven.

Ik vond dat nogal duur (en denk nog in Guldens ;-) : bijna tweeduizend gulden voor een autoruit..!)

Oei!

Dus: even verder zoeken op internet in de regio Rotterdam. En wij vonden No Risk autoruitenservice met enkel e positieve klantwaarderingen. Op de site was de autoruit heel eenvoudig en snel te vinden, met de juiste prijs: 295 Euro.

Dat was even schrikken want: 65 % (!) minder dan bij die grote autoruitenservice. Ik besloot dus - bewust zonder afspraak - even langs te rijden omdat ik wel eerst wilde weten of de kwaliteit en service dan wel goed waren. Want een autoruit moet wel goed zijn! En goed gemonteerd.

En ik heb jarenlange ervaring als ‘mystery shopper’ in vele bedrijven dus trap niet zomaar in elk verkoopverhaal. Daarnaast noemt men mij perfectionist.

Dinsdag naar Barendrecht; bedrijf makkelijk te vinden valk bij de autobaanafslag. Bij binnenkomst gebeurde iets dat ik nog nooit (!) bij een garage heb ervaren (en ik heb meer dan 1.000.000 kilometer met auto’s door Europa gereisd dus nogal eens voor een servicebeurt in een garage gestaan): een vriendelijke man begroette mij en stak als eerste zijn hand uit voor een plezierig welkom.

De meeste monteurs of werkplaatsmensen kijken vaak een beetje korzelig op. Zo van: ‘Je onderbreekt mijn werk’.

Zo niet hier: een vriendelijk welkom en mijn vragen werden vlot en vakkundig beantwoord. Ook toen ik aangaf dat ik een merkruit wilde; dezelfde als er in de auto zat. En op mijn vraag wanneer de ruit kon worden hersteld: ‘Schikt morgen om 14.30 uur?’. Dat lukte.
De eerste ervaring: een blije TIEN. Dat bevestigde dus de indruk die ik van de website had opgedaan.

Woensdag voor Hemelvaart dus even terug (want vlakbij en snel bereikbaar vanuit de autobaan-‘ruit’ rond Rotterdam) voor de vervanging en ik mocht kijken hoe dit in zijn werk ging. Mijnheer Westdijk vertelde mij dat hij nu 21 jaar ervaring in dit vak heeft en ik kon uit elke rustige handeling zijn ervaring, accuratesse en perfectie opmaken.

Zijn uiterst correcte dochter bood mij direct al een frisdrank aan (het was ruim 25 graden) en later zelfs een tweede.

Alle stappen van de autoruitvervanging heb ik live meegemaakt tot en met de uitleg en het gebruik van uitsluitend merkkwaliteitartikelen: de autoruit en ook de hulpmiddelen zoals de SIKA rubber (nogal belangrijk wist ik van 26 jaar geleden toen ik drie autoruiten binnen 3 maanden versleet door verkeerde montage en een fabrieksfout).

Samenvattend: mijn ervaring bij NO RISK autoruitservice zal ik niet meer vergeten! En ik kan u aanbevelen voor uw autoruitschade alleen maar naar Barendrecht te rijden. In de gastronomie rijd je voor een Guide Michelin driesterrenrestaurant om: welnu: ik zou 100 kilometer omrijden voor dit bedrijf. En als ik u of ‘fleetowner’ of directeur van een autoleasebedrijf was wist ik maar 1 adres: Escudostraat 30 in Barendrecht.

Mijn dank aan mijnheer Westdijk voor het TopVakManSchap, zijn dochter voor de gastvriendelijkheid en aan u voor het lezen. Ik wens u heel veel schadevrije kilometers toe.

W. Schulpen

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 24-04-2018

Ik had om 18.00 een afspraak, had me auto een avond daarvoor al neergezet en bij aankomst 18.00 hoefde ik alleen nog te betalen en kon meteen de weg weer op.eerste klas vakmanschap mag gerust gezegd worden

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 23-04-2018

Mijn autoruit is vervangen door een ervaren en beleefde autoruitenspecialist. Daarnaast was No-Risk Autoruitservice flexibel, zodat ik op zaterdag op de door mij gewenste tijd een afspraak kon maken. Ik werd ontvangen in opgeruimde werkplaats met goede koffie. Ik zeer tevreden.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 17-03-2018

Zeer vriendelijke en vakkundige afhandeling.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 13-03-2018

Vriendelijke en kundige medewerkers

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 13-03-2018

Snel, goede prijs, vakkundig.
Leuke en behulpzame monteur.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 10-03-2018

Super perfecte service! Zeker aan te raden voor iedereen!!!! Nogmaals bedankt!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 05-03-2018

Top en vlot geholpen

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 05-03-2018

Top bedrijf.snelle en vakkundige service.mooie prijs invergelijking met andere bedrijven.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 27-02-2018

Vriendelijk personeel, goede service, snelle montage

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 20-02-2018

Vakwerk wat deze man levert. Helemaal top!!!!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 20-02-2018

Goede service, kon snel terecht en de auto was snel klaar.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 13-02-2018

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 11-02-2018

Fijn bedrijf. Prima ontvangst met een lekkere bak thee.
De schade is kundig hersteld.
Niet dat ik zit te wachten natuurlijk op ruitschade, maar mocht het weer voorkomen , kom ik graag weer.

Gemiddelde 10 1 9,5

Service 10

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 10-02-2018

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 10-02-2018

Goede service snel geholpen ook na 17:00

Gemiddelde 10 1 8

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 09-02-2018

Top service
Klantvriendelijk
Zaak ziet er goed en netjes uit
Belde voor een afspraak voor me ruit ben gelijk geholpen.
Kortom echt een aanrader om bij No-Risk je ruit te laten vervangen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 07-02-2018

Goede ervaring opgedaan met het opnieuw lijmen van de voorruit van mijn Volvo C30. Duidelijke informatie en prijsopgave vooraf. Professioneel hersteld voor een zeer goede prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 29-01-2018

Zeer goed, heel vriendelijk! Mijn raam was snel gemaakt, ook toen bleek dat helder glas niet verkrijgbaar was. Ik heb tegen dezelfde prijs een getint raam gekregen. Top!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 27-01-2018

Zeer snel en professioneel geholpen.
Ruud is een vakman. Kom er al jaren.
Vandaag op mijn bmw 3 serie de voorruit laten vervangen. Een aanrader voor iedereen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 25-01-2018

erg tevreden, goede service!!

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 24-01-2018

Vriendelijke mensen, snelle en zeer goede dienstverlening tegen een erg goede prijs!!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 20-01-2018

Super bedrijf vrijdag gebeld kon zaterdag terecht en betaalbaar

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 20-01-2018

Vriendelijk, snel en transparant qua kosten... Toppie!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 14-01-2018

Altijd goed

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 11-01-2018

Uitstekens bedrijf

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 28-12-2017

Afspraak maken ging prettig en snel, telefonisch.
prettige ontvangst, alles netjes en zorgvuldig gedemonteerd en schoongemaakt, de nieuwe ruit geplakt en alles weer gemonteerd.
Super ontvangst, persoonlijk en plezierig.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 27-12-2017

Kwam zomaar aanlopen, zonder afspraak, en er was ruimte om mijn ruitschade te verhelpen.
Koffie werd gezet en na ca. 45 minuten was mijn auto klaar en kon ik weer op pad.
Klasse!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 14-12-2017

top service

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 14-12-2017

prima service

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 27-10-2017

Vriendelijk, snelle service

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 17-10-2017

Bijzonder vriendelijk en professioneel!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 14-09-2017

Uitstekend geholpen. Keurige zaak met prettige wachtruimte inclusief kop cup a soup, fris of thee kunnen drinken. Ik kon lekker doorwerken terwijl mijn ruit geplaatst werd. De communicatie tijdens het boeken van de afspraak de punctualiteit van de eigenaar vond ik een dikke 10!! Ik raad No-Risk ten zeerste aan! Ook de prijs was aan de lage kant :)

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-09-2017

Zeer tevreden, keurig op tijd, vriendelijk en lekkere koffie👍

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 17-08-2017

Vakwerk en prima service! :)

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 15-08-2017

Zeer fijne ervaring. Ben van Antwerpen naar Barendrecht gereden en heb er nog geen kilometer spijt van gehad. Was na 1.5h weg met een nieuwe voorruit en een goed gevoel in de portefeuille meer dan de helft minder dan de andere grote spelers op de markt

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 14-08-2017

Goede service. 's Ochtends gebeld en kon 's middags al gelijk terecht. Goede prijs voor een goede service!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 12-08-2017

Keurig en binnen het uur gereed!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 11-08-2017

Super, goede service netjes gewerkt en erg vriendelijk.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 10-08-2017

Afspraak maken ging soepel en ook het de-monteren was vlot geregeld. Zeer tevreden over alles en dat voor deze prijs, ONGELOOFLIJK . Super blij met nieuwevoorruit.nl

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 10-08-2017

Zeer goed

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-08-2017

No-Risk Autoservice in Barendrecht is goed bereikbaar en kenmerkt zich door klantvriendelijkheid en snelle service.
De planning was perfect, ik kon mijn auto achterlaten en precies 75 minuten later was ie klaar. Aangezien de verzekering de kosten betaald, kan ik geen uitspraak doen over de prijs-kwaliteit verhouding.

Gemiddelde 10 1 8,5

Service 9

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 09-08-2017

Bij dit bedrijf mijn voorruit laten vervangen.
Zeer tevreden.
Mannen die hun vak verstaan.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-08-2017

Ik ben prima geholpen door dit bedrijf. Er kon snel en eenvoudig een afspraak gemaakt worden. De werkzaamheden werden vlot, vakkundig, professioneel en transparant uitgevoerd. Dit bedrijf is een absolute aanrader als het op ruitschade aankomst. Helemaal top!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-08-2017

Nieuwe voorruit keurig geplaatst, kundig personeel doet echt moeite om je zo goed mogelijk te helpen.
Kortom een prima bedrijf.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 05-08-2017

Vriendelijke vaklui die weten wat ze doen.
Alles perfect gegaan.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 04-08-2017

Gezellig 😜👍

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 02-08-2017

Goed geholpen, kon dezelfde dag terecht. Ster in de ruit is netjes gerepareerd.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 01-08-2017

Binnen een paar dagen na mijn belletje was de voorruit geplaatst. Snel, betaalbaar en goede service!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 31-07-2017

Snel geregeld en met uitstekend resultaat ik ben tevreden over de prijs, personeel en de vlotte afhandeling ..top

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 31-07-2017

Ik ben tevreden over de manier van werken.

Gemiddelde 10 1 7,7

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 7

No-Risk

| 26-07-2017

Zeer goed, ik ben rijinstucteur laats ruit kapot dus geen examen met de auto, No-Risk gebeld heeft toen de voorruit besteld de volgen de ochtend om 07:00 uur begonnen en ik kon met mijn leerling om 08:55 uur gewoon examen doen. En ook nog geslaagd

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 26-07-2017

Netjes, goed en snel

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 24-07-2017

Super tevreden over de voorruit vervanging van onze Volvo XC90. Originele ruit zeer vakkundig geplaatst voor de helft van de kosten bij bijv. Carglass. Kan no-risk autoruitservice zeer aanbevelen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 22-07-2017

Ik heb een goede service gehad.

Gemiddelde 10 1 8

Service 8

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 7

No-Risk

| 19-07-2017

Super! Redelijk grote ster in mijn voorruit dus die moest vervangen worden. Het bedrijf is na werktijden nog bereikbaar telefoon, dus direct gebeld voor advies. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik kon snel een afspraak maken. Het inzetten van de ruit duurde ongeveer een uurtje. De prijzen staan ook online vermeld dus achteraf ook geen verrassingen!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 18-07-2017

Een nieuwe voorruit vandaag laten plaatsen. En wat is het toch lekker om vast te stellen dat er nog steeds (relatief) kleine, echter hele goede bedrijven zijn zoals No-Risk Autoruitservice c.q. Nieuwe Voorruit die echte service, kennis en klantvriendelijkheid volstrekt bovenaan hebben staan. En dat toch weten te linken aan prijzen hanteren waar NIEMAND aan kan tippen. Topklasse! Ik ben volstrekt tevreden!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 17-07-2017

Snel en vakkundig geholpen.
En de prijs is goed scheelde voor mijn auto meer dan de helft.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 13-07-2017

Goede service (lekkere koffie) en afspraak om 13:00 uur is ook netjes om 13:00 uur

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 12-07-2017

Het leek slechts een klein sterretje in de voorruit die zich echter niet gemakkelijk liet repareren. Dankzij de deskundigheid van de reparateur is de beschadiging uiteindelijk verdwenen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 11-07-2017

Goed werk, vriendelijk, snelle service.
Zo'n goede ervaring dat ik morgen weer een ster in mijn ruit ga maken! ;)

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 11-07-2017

Met de-bus-van-de-baas geweldig geholpen. Fris en duidelijk verhaal allover. Ik zal zeker de overweging maken om daar in voorkomend geval terug te gaan met eigen auto. Wat men als prijs van origineel fabrikaat (zelf kunnen zien in de werkplaats) berekent scheelt gewoon teveel met de 'gevestigde orde'. Topper ga zo door team !

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 11-07-2017

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 11-07-2017

Prima en snelle service!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 11-07-2017

Ruud was behulpzaam, kon zelfs meekijken, open voor een praatje en levert goed werk af.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 10-07-2017

Gemiddelde 10 1 8

Service 9

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 7

No-Risk

| 10-07-2017

Vakkundig en snel geholpen.
Na 1,5 uur kan je de weg weer op!

Zeer tevreden over Ruud en Remco!

Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die voor een eerlijke prijs een autoruit wil laten vervangen!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-07-2017

Foutje: U bent vergeten, dat wij de voorruit bestelden met zonneband!

Gemiddelde 10 1 7,3

Service 6

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 08-07-2017

Op tijd, netjes, en alles rustig afgewerkt. Keurig en iemand met ervaring is altijd prettig.

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 07-07-2017

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 07-07-2017

Ik ben erg snel en goed geholpen. Hele vriendelijke man die me ook uitlegde wat er gedaan werd. Geen gedoe, netjes afgesproken prijs vooraf. Erg prettige ervaring.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 04-07-2017

Prima geholpen!

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 03-07-2017

snelle en goede service

Gemiddelde 10 1 8

Service 7

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 03-07-2017

snel en een goede prijs

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 10

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 02-07-2017

No-risk Autoruitservice heeft me snel en goed geholpen met het oplossen van een ster in mijn autoruit. Uitstekend! Vriendelijke service!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 30-06-2017

Top bedrijf met hele snelle service .
Tevens meedenkend met de klant .

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 30-06-2017

snel en kundig personeel en handelen de papierwinkel zelf af met de verzekering. bedrijf om aan te bevelen!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 29-06-2017

Gemiddelde 10 1 9,5

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 29-06-2017

Is goed en netjes gedaan alleen jammer dat het kabeltje van mijn kamera half is doorgesneden dat hij het niet meer doet.

Gemiddelde 10 1 7,7

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 7

No-Risk

| 29-06-2017

Zeer goed netjes gewerkt en snel

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 29-06-2017

Gemiddelde 10 1 8

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 28-06-2017

Prima! vriendelijk, snel en vakkundig geholpen

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 27-06-2017

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 27-06-2017

Snele service en goed geholpen. En een stuk voordeliger als de concurrent

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 27-06-2017

Gemiddelde 10 1 8,3

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 24-06-2017

Professioneel, vriendelijk en beleefd. Binnen een uur verwijderd en weer een nieuwe originele voorruit geplaatst voor 2/3 van het bedrag van de grote jongens.
Ook zeer toegankelijk vanuit meerdere locaties en vlak bij A'dam AMC. Heb e.e.a. al gepromoot bij familie en collega'

Gemiddelde 10 1 8,3

Service 8

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 22-06-2017

Snel, betrouwbaar, kennis van zaken en secuur!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 21-06-2017

Keurige garage, vriendelijke ontvangst, geen wachttijd en fijne wachtruimte (koffie, thee, fris en WiFi). Zoals beloofd was mijn auto binnen een uur klaar.

Gemiddelde 10 1 8,3

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 21-06-2017

Snelle schakelink, klantvriendelijk en bereid extra moeite te doen als er spoed bij zit.
ook is het fijn dat er nog het echte persoonlijke contact mogelijk ik.

Gemiddelde 10 1 7,7

Service 8

Deskundigheid 7

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 20-06-2017

Prettig te woord gestaan en snel een nieuwe voorruit.! TOP

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 20-06-2017

Snelle, vriendelijke service

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 20-06-2017

Ik kon binnen 1 dag mijn voorruit laten vervangen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Hij zit er nog steeds goed in dus ik ben zeer tevreden!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 20-06-2017

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 20-06-2017

Vriendelijk geholpen met een nieuwe voorruit. Zeer tevreden, ook met de prijs!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 19-06-2017

Zeer tevreden over dit bedrijf en wat een super snelle service! Het begon eerst met een sterretje, na reparatie door CarGlass werd het een barst met 3 pootjes die na een maand erger werd! Deze gasten zien mij dus nooit meer!! Maar dit bedrijf beveel ik aan, inmiddels appjes gestuurd naar mijn vriendenkring hoe goed jullie zijn ;-)
Hartelijk bedankt voor de goeie service, jullie zijn gewoon TOPPERS!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 19-06-2017

Snelle en goede service! Binnen 2 dagen voorruit vervangen op locatie! Top!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 19-06-2017

Duidelijkheid en goede service. Geen lange wachttijd. Snel weer op weg.

Gemiddelde 10 1 8

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 19-06-2017

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 19-06-2017

Prima geregeld, alles volgens afspraak en in 3 kwartier gefikst. Had van te voren Carglass gebeld en die rekenden meer dan het dubbele! bizar dat de prijzen zo uiteen lopen... Erg blij met mijn nieuwe ruit en met de goede service!

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 17-06-2017

Top service, prima gedaan

Gemiddelde 10 1 7

Service 7

Deskundigheid 7

Prijs / Kwaliteit 7

No-Risk

| 16-06-2017

Goede service!! Snelle afhandeling !! Zeer goede prijs

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 10

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 15-06-2017

Top service het bedrijf ziet er keurig netjes uit snel geholpen iedereen is vriendelijk en de prijzen zijn ontzettend laag!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 15-06-2017

De voorruit van mijn Jeep Cherokee, "aan huis" laten vervangen. Zeer vakkundig tegen een goed tarief!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 14-06-2017

'S avonds gebeld en de volgende dag meteen gerepareerd! Super service van Ruud en z'n team!

Bedankt heren!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 13-06-2017

Snelle en vriendelijke medewerker top serves

Gemiddelde 10 1 9

Service 8

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 12-06-2017

Goede ervaringen duidelijk met afspraken maken

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 12-06-2017

Snel en goed

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 9

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 10-06-2017

Gastvrije ontvangst en behandeling, super service, goede kwaliteit, prijs vooraf helder, scherpe prijs ook, makkelijk via de site op te zoeken en gemakkelijk afspraak gemaakt. Ik ben heel tevreden, volgende keer weet ik ze weer te vinden!

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 10

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 10-06-2017

Een echte aanrader,op en top service.klaar terwijl u wacht en geniet van een warme bak koffie of een frisdrank.een tevreden klant is top prioriteit in dit bedrijf.houdenzo....

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-06-2017

mijn vooruit stuk.

al risk gebeld en kon ook op locatie kende het bedrijf via mijn werkgever.super gezellige maar wel erg professioneel.

zeker een aanrader wil je het snel voor elkaar hebben.



Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-06-2017

Dankzij de snelle en vakkundige service kon ik weer gauw verder. Verder ook zeer vriendelijk.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-06-2017

Snelle en professionele service met een glimlach.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 07-06-2017

Positief! Meerdere keren ingeschakeld en altijd netjes werken. Kwaliteit staat hoog bij dit bedrijf.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 06-06-2017

Prima geholpen, snel en vakkundig!

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 03-06-2017

Alles conform afspraak, keurig op tijd en binnen de afgesproken tijd klaar.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 02-06-2017

Snelle service (vervanging autoruit), vriendelijk in omgang en kwaliteit voor een uitstekende prijs.

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 01-06-2017

Bij Car-glass een prijsopgave van €600, bij No-Risk €235. Keuze was snel gemaakt. Prima geholpen en ben vakkundig geholpen. Aanrader!

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 01-06-2017

Goede service voor een zeer schappelijke prijs.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 31-05-2017

Snelle afspraak, vriendelijke behandeling, goed bereikbaar, eerlijke prijs; kortom erg tevreden!

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 9

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 31-05-2017

Snelle en vriendelijke service

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 31-05-2017

Super fijn geholpen!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 29-05-2017

Gemiddelde 10 1 8,3

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 29-05-2017

Prima. Vriendelijk en flexibel

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 10

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 27-05-2017

Ruud en collega zorgden voor een flexibele en snelle service op een locatie in de buurt. Een nieuwe voorruit via Ruud is zonder twijfel een absolute aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 27-05-2017

De voorruit is vakkundig hersteld. Zeer tevreden mee.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 26-05-2017

Goed meedenkende vakmensen, ook qua tijd en plaats van uitvoering, één uur na aankomst was ik weer op weg naar huis, zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 24-05-2017

Bedankt voor de supersnelle en goede service!

Gemiddelde 10 1 8,3

Service 9

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 23-05-2017

Prima geregeld!

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 23-05-2017

Echte toppers.
!ste klas wat deze zaak doet.
Super tevreden en voor weinig.
Zeer aan te bevelen

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 22-05-2017

Zeer vriendelijk , goed klantgericht , goeie service en snelle montage .
Vakmanschap 💯👌🏾

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 21-05-2017

Prima bedrijf, de helft goedkoper dan Carglass. Nette monteur, die ook perfect werk aflevert.
Een aanrader!

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 10

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 19-05-2017

Wij als bedrijf hebben regelmatig contact met No-Risk. Telefonisch altijd bereikbaar. Tot nu toe altijd snel een afspraak kunnen maken. En nog niet meegemaakt dat het langer als een dag duurde om een ruit te laten vervangen. Top service!

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 18-05-2017

Top service.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 18-05-2017

In één woord "TOP"
In de middag gebeld en de volgende dag al een nieuw voorraam erin.
Goede service en komen hun afspraken na!
En voor de prijs kan je het zelf nog niet eens doen.
Prijs Carglass €695,- incl Prijs nieuwevoorruit.nl €285,-

Jongens!!! Wij zijn zeer tevreden.

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 7

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 17-05-2017

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 16-05-2017

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 16-05-2017

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 16-05-2017

Ik ben inmiddels 2 keer bij No Risk geweest. De eerste keer voor vervanging vandervennestraat voorruit en de 2e keer voor een ster reparatie. Beide keren ben ik erg vriendelijk ontvangen en geholpen. Naar mijn mening zeer bekwame mensen.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 14-05-2017

Top service en goede communicatie en vakmanschap

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 12-05-2017

Goed geholpen vriendelijke mensen

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 12-05-2017

Specialisten, vriendelijk, flexibel

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 11-05-2017

Super ontvangen en super geholpen. Bekende kopje koffie gekregen en de tijd dat ik moest wachten netjes in kantoor met wifi kunnen werken. En als je de prijs afzet tegen die hele grote car clas.... dan verdienen ze hier een 10!!! prijs was een kwart van wat ik bij gehele grote ruiten jongen moest betalen.

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 11-05-2017

Goed en altijd bereikbaar
Vakkundig en snel
Tot aan huis service

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 11-05-2017

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 11-05-2017

Goede en persoonlijke service.

Gemiddelde 10 1 8

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 10-05-2017

Ruud is vakkundig, snel en flexibel! Wat wil je nog meer!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 10-05-2017

De servicemonteur was zeer vriendelijk en kundig. Hij heeft met zorg het ruit vervangen en schoon gemaakt en achtergelaten.

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 10-05-2017

altijd goede en snelle service! zelfs op locatie

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 09-05-2017

Polecam. Super serwis i super jakość!!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-05-2017

Als bedrijf streven we altijd naar de beste Service en bereikbaarheid No-Risk ontzorgd je van alles op het gebied van autoruitservice.(ze zijn er als je ze nodig heb)

Geweldig bedrijf en Geweldig Service

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-05-2017

Zeer professioneel bedrijf en heel klantvriendelijk het is als thuiskomen bij No-Risk autoruitservice

Kortom prijs kwaliteit is Top

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-05-2017

Snelle afhandeling, Komen bij ons bedrijf langs om reparaties uit te voeren. Wij zijn erg blij met No-Risk.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-05-2017

zeer vakkundig, betrouwbaar en vriendelijk personeel. Snelle service en goede prijzen.
Echt een aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-05-2017

Vriendelijks service, duidelijk en snel. Gied geholpen en erg tevreden

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 08-05-2017

Goed en deskundig de voorruit vervangen.

Gemiddelde 10 1 8,3

Service 8

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 06-05-2017

Zeer snelle, professionele service voor een goede prijs! Een echte aanrader! Tevens ook het bedrijf achter https://www.voorruit.net

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 05-05-2017

een aanrader en geweldige service.

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 04-05-2017

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 04-05-2017

Prima service weer! Zoals altijd

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 04-05-2017

Goed, vakkundig en snel.

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 03-05-2017

Erg attent en vriendelijk.
Perfecte service.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 03-05-2017

Na de eerste keer een afspraak verzetten, en een tweede keer de verkeerde autoruit beschikbaar hebben, is de plaatsing van de juiste ruit uiteindelijk op een zeer plezierige manier gebeurd. De monteur vond het erg vervelend voor mij als klant dat de verkeerde ruit was besteld. Maar ik werk volgens het uitgangspunt "alleen als er NIET wordt gewerkt, worden er geen fouten gemaakt". Prima werk, dus verder.

Gemiddelde 10 1 9

Service 7

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 02-05-2017

Gemoedelijk en persoonlijk.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 28-04-2017

Uitstekende service en persoonlijke behandeling!!

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 27-04-2017

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 25-04-2017

Snel geholpen en op de afgesproken tijd

Gemiddelde 10 1 7,7

Service 7

Deskundigheid 7

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 25-04-2017

Topservice! Niks meer, niks minder.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 24-04-2017

In één word TOP-service! Nu werk ik via mijn werk al jarenlang samen met betrekking tot de vervanging van ruiten. Altijd de juiste kwaliteit en snelle service.
Zeker een aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 22-04-2017

Prima en snel gewerkt! Aangesloten bij Glasgarant, dus geen zorgen. Vrijdag gebeld, zaterdag naar reparatielocatie gereden en ruit laten vervangen! Voor 245 euro inclusief. Een heel bekend bedrijf vroeg 480 euro en twee weken wachttijd!! Dat maakte de keuze erg gemakkelijk.

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 21-04-2017

Hele goede service, en kennis van zaken.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 21-04-2017

Dat was een geweldige ervaring! Ik was door mijn eigen grage doorverwezen naar No-Risk, omdat het raam van het portier los zat en gelijmd moest worden. Er was een uur gereserveerd voor deze reparatie. Het klusje viel mee en 30 minuten later stond ik al weer buiten. de kosten velen ook 100% mee!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 21-04-2017

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 21-04-2017

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 8

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 20-04-2017

Goede prijs- kwaliteitsverhouding. Lekker snel voor een goede prijs + 5 jaar garantie. Dus als het niet goed is dan kan je een beroep doen op Ruud. Prima kerel!

Gemiddelde 10 1 8

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 20-04-2017

Super snelle service. Dinsdag gebeld en donderdag de ruit geplaatst. Vriendelijke eigenaar en personeel. Lekkere koffie en de auto ziet er weer prima uit en dat voor ongeveer de helft van de prijs van mijn autodealer.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 19-04-2017

Prima de ruit van mijn Jeep Comander vervangen. En de schade met mijn verzekeraar afgewikkeld.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 19-04-2017

Een nieuwe voorruit voor minder dan een derde van de prijs in België , professioneel geplaatst in minder dan 2 uurtjes en dat met een uitstekende service en klantvriendelijkheid , wat wil je nog meer! Echt een aanrader en de moeite waard om even van België naar Barendrecht in Nederland te rijden!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 19-04-2017

Service was goed. Vakkundig advies en snel geholpen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 17-04-2017

Een prima bedrijf en veel expertise op gebied van autoruiten

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 16-04-2017

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 13-04-2017

Ongelooflijk maar ,voor de helft van de prijs die de groter bedrijven rekenen het je een nieuwe voorruit.
Geweldigen service keurig volgens afspraak,de koffie staat klaar en uitstekend werk.
Onbegrijpelijk hoe dit kan maar het is echt zo.
Voortaan eerst dit bedrijf bellen,.
Ik doe het zeker.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 10-04-2017

Super ,geweldig , netjes , klasse . Erg tevreden

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 09-04-2017

Snel en vakkundig geholpen!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 09-04-2017

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-04-2017

Top service!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-04-2017

Uitstekende service. Vlot en op een correcte manier mijn autoruit vervangen.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-04-2017

Onze vaste ruitenspecialist sinds enkele jaren. Altijd in orde en afspraak is afspraak.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 06-04-2017

Erg vriendelijk en deskundig. Klein roestplekje werd gelijk even behandeld met primer. Thuisservice is perfect. Vele honderden euro's goedkoper dan de "grote" jongens voor dezelfde ruit

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 06-04-2017

Heel goed: tevreden!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 05-04-2017

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 05-04-2017

Klantvriendelijk en werkt uiterst zorgvuldig. Prijzen zijn zeer goed en veel goedkoper dan de bekende. Scheelt €270,- euro!!

Ik zou dit bedrijf iedereen aanraden.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 04-04-2017

Prima snelle service.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 04-04-2017

Voorruit zeer netjes vervangen

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 04-04-2017

Complimenten!! Twee maal een ster perfect gemaakt.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 03-04-2017

snel en goed en vriendelijk

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 03-04-2017

Goede service, zeer klant vriendelijk ( Prima koffie )

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 02-04-2017

Alles volgens afspraak geregeld en uitgevoerd!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 31-03-2017

Goede prijs en service. Fijn personeel

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 31-03-2017

Snel gehandeld. Top service en betaalbaar!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 31-03-2017

Zeer goed snelle reparatie kon er vlot terecht en aardige mensen

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 30-03-2017

Nog nooit zo goed en professioneel geholpen ,alleen de locatie was even zoeken maar wel goed bedacht.
En dan de prijs vergeleken met een groot autoruit bedrijf was wel heel erg groot. Super tevreden

Gemiddelde 10 1 9,7

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 30-03-2017

Prima mijn voorruit vervangen

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 30-03-2017

Positief. Goede service vriendelijke medewerkers

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 29-03-2017

beste lezer,
was de eerste keer dat ik met autoruitschade heb laten repareren.
Ben zeer tevreden, oude autoruit werd er netjes uitgehaald en de nieuwe vakkundig geplaatst.
Ga u zeker aanbevelen, als er iemand om vraagt.

Groet Cees Kemp

Gemiddelde 10 1 9,3

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 28-03-2017

Heel gastvrij en een mooi prijs voor een nieuwe voorruit. binnen een uur was ik weer weg. Aanrader !

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 28-03-2017

Mooie nieuwe voorruit, vakkundig geplaatst door een klantvriendelijke medewerker, echt een aanrader en voor een prima prijs

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 24-03-2017

Zeer correct en snel geholpen
Voorruit netjes en vakkundig geplaatst
Top!!!

Gemiddelde 10 1 8,7

Service 8

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 24-03-2017

Aanrader! Ruud staat altijd voor je klaar. 1 belletje en je kan vaak gelijk terecht.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 23-03-2017

Via Internet dit bedrijf gevonden. Service was goed! Kosten voor het vervangen van een voorruit zijn de helft ten opzichte van het bedrag wat bijvoorbeeld Carglass rekent. Betrouwbaar adres!

Gemiddelde 10 1 8

Service 8

Deskundigheid 8

Prijs / Kwaliteit 8

No-Risk

| 22-03-2017

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 20-03-2017

Vriendelijke ontvangst met goede koffie en een efficiente reparatie.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 20-03-2017

Ik had 's avonds gebeld en de volgende morgen werd mijn voorruit op mijn eigen locatie vervangen. Super snelle en vakkundige service. Heel erg bedankt.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 20-03-2017

Mijn kapotte voorruit werd snel en vakkundig vervangen binnen een uur en ik kon er uiteraard op wachten.

No Risk Autoruitservice is hierbij ook nog het meest voordelige bedrijf die ik heb kunnen vinden en de koffie is uitstekend.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 19-03-2017

Super!!! De ruit zit perfect. Helemaal in orde en binnen een half uur was 't geregeld! Ook een zeer vriendelijke monteur. Een aanrader!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 18-03-2017

Heel goede service binnen een uur was mijn voorruit vervangen voor een nieuwe, ondertussen was ik wat aan het lezen met een bakje koffie. Over de prijs valt ook niks verkeerds te zeggen, want bij andere bedrijven ben je veel meer geld kwijt. Top bedrijf en zou zeker weer terug komen!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

No-Risk

| 18-03-2017

Heel fijn bedrijf. kon heel snel een afspraak maken geen weken wachten en de ruit was heel snel weer netjes top bedrijf

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 14-03-2017

Goede en nette bediening! En een goede pak koffie!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit n.v.t.

No-Risk

| 14-03-2017

Goede website met alle ruiten en prijzen. Snelle en goede service.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-03-2017

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-03-2017

Super top en snel gedaan ik rij met een glimlach weer op de weg ik had eerst een andere die vroeg de hoofd prijs ben blij dat ik veder ben gaan zoeken tot dit bedrijf vak op en top en vriendelijke man afz a tot z renovatie en restauratie

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-03-2017

Snel en goed geholpen voor een nette prijs

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

No-Risk

| 08-03-2017

vriendelijk, snel en zeer deskundig. En nog goedkoop ook!!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10