No-Risk

ZICHTBAAR BETER OP WEG

Reviews

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter

Geef je mening
Service

| 15-10-2021

Voorruit van mijn Skoda Superb was losgelaten in de rechter bovenhoek (bekend Skoda probleem) waardoor waterschade is ontstaan. No-Risk Autoruitservice in Barendrecht heeft de voorruit er heel uit kunnen monteren en opnieuw erin kunnen plakken. Zeer vakkundig uitgevoerd en de kosten voor het opnieuw vastlijmen van de voorruit waren slechts 169 Euro (of 269 euro voor een geheel nieuwe voorruit) wat een fractie is van hetgeen ik zou moeten betalen bij de concurrent. Ik kan iedereen die glasschade heeft aan zijn auto No-Risk Autoruitservice uit Barendrecht aanbevelen.

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 03-10-2021

Een afspraak was telefonisch zo gemaakt. Op het afgesproken tijdstip kon ik de auto brengen, waarna ik ongeveer een uurtje heb moeten wachten en er een nieuwe voorruit in mijn auto was geplaatst. De monteur was vriendelijk.

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 30-09-2021

Ik zocht wat anders dan zo'n veel te dure gladde jankert met zijn carglass academy .... Top geholpen door Ruud en collega in A'dam West. Goed bereikbaar, snelle en heldere communicatie. Kon uurtje later weer op weg. So far so good!

Gemiddelde 10 1 9

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 03-06-2021

Onlangs bij dit bedrijf geweest om mijn voorruit te laten vervangen. Keurig personeel, zeer ervaren en de reparatie gaat gepaard met de nieuwste technologie en uiterste voorzichtigheid om alles te beschermen en schade aan de auto en of interieur te voorkomen. De koffie is er heerlijk en wordt ruim te tijd genomen voor de reparatie. Kortom een super tevreden klant

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 01-05-2021

Zorgvuldige plaatsing en met oog voor details is de autoruit aangebracht.

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 16-04-2021

Nieuwe voorruit snel en goedkoop geregeld. Ruit binnen een uur geplaatst. Toppie.

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 06-02-2021

Vlot, vriendelijk, vakman

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 04-12-2020

Ook ik had last van een lekkende Volvo voorruit. Een natte boel in de verlichtingsconsole op het plafond, het lekte zo naar beneden. En dat met de koude en natte dagen van deze december maand. Via Google op nieuwevoorruit.nl gekomen. Met name door het heldere filmpje van Ruud daar en door een paar Volvo fora afgestruind te hebben was ik overtuigd. Het euvel zit bij mijn slecht gekitte voorruit. Ik kon een afspraak maken en vanwege het weer werd er de dag erop al een plekje voor mij gereserveerd. Lekker lokaal, in Utrecht, is mijn ruit eruit gehaald, oude kit eraf gehaald, ruit schoongemaakt en nieuwe, degelijk kit aangebracht. Na iets meer dan een uur reed ik weer door de stromende regen in een droge auto naar huis. 'S avonds nog een paar keer gecheckt want het bleef flink regenen maar de auto bleef droog. Ik ben zeer tevreden. Prijs kwaliteit (en service) verhouding is top. De volgende keer bel ik Ruud weer.

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 06-06-2020

Terugplakken van binnenspiegel aan voorruit is eerlijk en deskundig gedaan! Goede ervaring!

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 14-03-2020

Hoi Ruud. Dank je wel voor je snelle hulp bij de reparatie van m'n ruitbreuk van m'n Lexus IS200 d.d. 20-02-2020. Super gedaan! Groet, Michel

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 30-11-2019

Voorruit van een Volvo V50 laten vervangen in verband met de bekende lekkage problemen. Bij aankomst werd ik direct geholpen, vriendelijk personeel en na één uur kon ik weer wegrijden met een gloednieuwe voorruit. En dat voor een scherpe prijs. Kan ze aan iedereen aanraden!

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 18-11-2019

Kon snel terecht bij Ruud, werd vriendelijk ontvangen en na een uurtje had ik een nieuwe voorruit. Daarnaast een leuk Sinterklaas cadeautje gevonden in de auto, super!

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 01-11-2019

Super snelle service. In de ochtend gebeld, kon eind van de middag gelijk terecht. Vriendelijk personeel.

Gemiddelde 10 1 9

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 30-06-2019

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 31-03-2019

Super service, goed en netjes en snel.
nette ontvangst vriendelijk personeel.
mooi prijs.

SUPER!!!!!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 01-11-2018

Overzichtelijke website met prijsopgave.
Goede, snel bereikbare telefonische informatie.
Snelle afspraak.
Keurige onberispelijke werkplaats.
Hartelijke ontvangst.
Zeer accurate en deskundige uitvoering van werkzaamheden dankzij decennialange ervaring.
Uitermate veel goedkoper dan de concurrentie.
Uitstekende koffie.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 30-10-2018

Snelle service, vriendelijk, nette afhandeling.

Gemiddelde 10 1 9

Service 8

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 12-10-2018

Prima! Vriendelijk, gastvrij, ik kreeg direct iets te drinken aangeboden en kon lekker aan tafel gaan zitten.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 12-10-2018

Goede en snelle service

Gemiddelde 10 1 8

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 7

Service

| 02-10-2018

Beste kwaliteit! Prima service!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-09-2018

Zojuist geholpen met Ruitschade. Super opgelost zoals velen voor mij al gezegd hebben. Leuk bedrijf, dit kom je zelden meer tegen. KLASSE MANNEN!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 12-09-2018

Goede ervaring! Duidelijke antwoorden op de vragen. Afspraak was zo gemaakt en binnen anderhalf uur klaar. Top!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 01-09-2018

Snelle, nette en ook vriendelijk hulp en afhandeling

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 8

Service

| 28-07-2018

De gemaakte afspraken worden nagekomen, snelle en goede service

Gemiddelde 10 1 10

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 03-07-2018

Zeer correct , zeer netjes, precies op tijd en afspraken netjes nakomen

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10