No-Risk

ZICHTBAAR BETER OP WEG

Reviews

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat kwijt? Laat een reactie achter

Geef je mening
Service

| 14-03-2020

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 30-11-2019

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 18-11-2019

Gemiddelde 10 1 10

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 01-11-2019

Gemiddelde 10 1 9

Service ?

Deskundigheid ?

Prijs / Kwaliteit ?

Service

| 30-06-2019

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 31-03-2019

Super service, goed en netjes en snel.
nette ontvangst vriendelijk personeel.
mooi prijs.

SUPER!!!!!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 01-11-2018

Overzichtelijke website met prijsopgave.
Goede, snel bereikbare telefonische informatie.
Snelle afspraak.
Keurige onberispelijke werkplaats.
Hartelijke ontvangst.
Zeer accurate en deskundige uitvoering van werkzaamheden dankzij decennialange ervaring.
Uitermate veel goedkoper dan de concurrentie.
Uitstekende koffie.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 30-10-2018

Snelle service, vriendelijk, nette afhandeling.

Gemiddelde 10 1 9

Service 8

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 12-10-2018

Prima! Vriendelijk, gastvrij, ik kreeg direct iets te drinken aangeboden en kon lekker aan tafel gaan zitten.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 12-10-2018

Goede en snelle service

Gemiddelde 10 1 8

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 7

Service

| 02-10-2018

Beste kwaliteit! Prima service!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-09-2018

Zojuist geholpen met Ruitschade. Super opgelost zoals velen voor mij al gezegd hebben. Leuk bedrijf, dit kom je zelden meer tegen. KLASSE MANNEN!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 12-09-2018

Goede ervaring! Duidelijke antwoorden op de vragen. Afspraak was zo gemaakt en binnen anderhalf uur klaar. Top!

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 9

Service

| 01-09-2018

Snelle, nette en ook vriendelijk hulp en afhandeling

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 8

Service

| 28-07-2018

De gemaakte afspraken worden nagekomen, snelle en goede service

Gemiddelde 10 1 10

Service 9

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 03-07-2018

Zeer correct , zeer netjes, precies op tijd en afspraken netjes nakomen

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 09-06-2018

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 18-05-2018

goede ervaring

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 10-05-2018

NO RISK AUTOUITSERVICE: EEN DIKKE TIEN-PLUS!

Meesterwerken in Autoruitvervanging!
No Risk Autoruitservice Barendrecht (de heer Westdijk) heeft de allerbeste prestatie geleverd van garages, autoschade- en autoservicebedrijven die ik de laatste 40 jaar (!) heb meegemaakt. En ik zal u graag uitleggen waarom dit bedrijf de allerhoogste waardering verdient.
26 jaar lang hadden wij geen last van autoruitschade. Dat is een hele tijd maar één ongelukje en de autoruit scheurt door. Wat doe je dan? Je belt ‘dat grote bekende autoglasbedrijf’ en vraagt wat een nieuwe ruit kost. De telefoniste was niet echt vriendelijk en zei: ‘Tussen de 400 en 800 Euro’ en vroeg vervolgens het kenteken.

Daarna werd de prijs 884,40 Euro (!) en uitleg waarom het dan nog meer was dan de eerdere – naar mijn mening nogal grove type-prijs-indicatie kon of wilde zij niet geven.

Ik vond dat nogal duur (en denk nog in Guldens ;-) : bijna tweeduizend gulden voor een autoruit..!)

Oei!

Dus: even verder zoeken op internet in de regio Rotterdam. En wij vonden No Risk autoruitenservice met enkel e positieve klantwaarderingen. Op de site was de autoruit heel eenvoudig en snel te vinden, met de juiste prijs: 295 Euro.

Dat was even schrikken want: 65 % (!) minder dan bij die grote autoruitenservice. Ik besloot dus - bewust zonder afspraak - even langs te rijden omdat ik wel eerst wilde weten of de kwaliteit en service dan wel goed waren. Want een autoruit moet wel goed zijn! En goed gemonteerd.

En ik heb jarenlange ervaring als ‘mystery shopper’ in vele bedrijven dus trap niet zomaar in elk verkoopverhaal. Daarnaast noemt men mij perfectionist.

Dinsdag naar Barendrecht; bedrijf makkelijk te vinden valk bij de autobaanafslag. Bij binnenkomst gebeurde iets dat ik nog nooit (!) bij een garage heb ervaren (en ik heb meer dan 1.000.000 kilometer met auto’s door Europa gereisd dus nogal eens voor een servicebeurt in een garage gestaan): een vriendelijke man begroette mij en stak als eerste zijn hand uit voor een plezierig welkom.

De meeste monteurs of werkplaatsmensen kijken vaak een beetje korzelig op. Zo van: ‘Je onderbreekt mijn werk’.

Zo niet hier: een vriendelijk welkom en mijn vragen werden vlot en vakkundig beantwoord. Ook toen ik aangaf dat ik een merkruit wilde; dezelfde als er in de auto zat. En op mijn vraag wanneer de ruit kon worden hersteld: ‘Schikt morgen om 14.30 uur?’. Dat lukte.
De eerste ervaring: een blije TIEN. Dat bevestigde dus de indruk die ik van de website had opgedaan.

Woensdag voor Hemelvaart dus even terug (want vlakbij en snel bereikbaar vanuit de autobaan-‘ruit’ rond Rotterdam) voor de vervanging en ik mocht kijken hoe dit in zijn werk ging. Mijnheer Westdijk vertelde mij dat hij nu 21 jaar ervaring in dit vak heeft en ik kon uit elke rustige handeling zijn ervaring, accuratesse en perfectie opmaken.

Zijn uiterst correcte dochter bood mij direct al een frisdrank aan (het was ruim 25 graden) en later zelfs een tweede.

Alle stappen van de autoruitvervanging heb ik live meegemaakt tot en met de uitleg en het gebruik van uitsluitend merkkwaliteitartikelen: de autoruit en ook de hulpmiddelen zoals de SIKA rubber (nogal belangrijk wist ik van 26 jaar geleden toen ik drie autoruiten binnen 3 maanden versleet door verkeerde montage en een fabrieksfout).

Samenvattend: mijn ervaring bij NO RISK autoruitservice zal ik niet meer vergeten! En ik kan u aanbevelen voor uw autoruitschade alleen maar naar Barendrecht te rijden. In de gastronomie rijd je voor een Guide Michelin driesterrenrestaurant om: welnu: ik zou 100 kilometer omrijden voor dit bedrijf. En als ik u of ‘fleetowner’ of directeur van een autoleasebedrijf was wist ik maar 1 adres: Escudostraat 30 in Barendrecht.

Mijn dank aan mijnheer Westdijk voor het TopVakManSchap, zijn dochter voor de gastvriendelijkheid en aan u voor het lezen. Ik wens u heel veel schadevrije kilometers toe.

W. Schulpen

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 24-04-2018

Ik had om 18.00 een afspraak, had me auto een avond daarvoor al neergezet en bij aankomst 18.00 hoefde ik alleen nog te betalen en kon meteen de weg weer op.eerste klas vakmanschap mag gerust gezegd worden

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 23-04-2018

Mijn autoruit is vervangen door een ervaren en beleefde autoruitenspecialist. Daarnaast was No-Risk Autoruitservice flexibel, zodat ik op zaterdag op de door mij gewenste tijd een afspraak kon maken. Ik werd ontvangen in opgeruimde werkplaats met goede koffie. Ik zeer tevreden.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 17-03-2018

Zeer vriendelijke en vakkundige afhandeling.

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 0

Service

| 13-03-2018

Vriendelijke en kundige medewerkers

Gemiddelde 10 1 9

Service 9

Deskundigheid 9

Prijs / Kwaliteit 8

Service

| 13-03-2018

Snel, goede prijs, vakkundig.
Leuke en behulpzame monteur.

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10

Service

| 10-03-2018

Super perfecte service! Zeker aan te raden voor iedereen!!!! Nogmaals bedankt!!

Gemiddelde 10 1 10

Service 10

Deskundigheid 10

Prijs / Kwaliteit 10