No-Risk

ZICHTBAAR BETER OP WEG

BOVAG herstelbedrijf

Als lid van de sectie Autoruitherstel van BOVAG zijn wij Erkend Schadeherstel bedrijf bij autoruitschade voor de BOVAG aangesloten verzekeringsmaatschappijen. 

Kies je ervoor om je autoruit te laten herstellen of te laten vervangen door een BOVAG-ruitschadeherstelbedrijf? Dan mag je daarbij het volgende verwachten: een BOVAG-ruitschadeherstelbedrijf wordt door iedere verzekeraar erkend, daarmee zorgen zij voor een vlotte administratieve afhandeling. Jouw auto wordt schoongemaakt van glasresten. Je kunt rekenen op de specifieke kennis van de monteurs en de geavanceerde apparatuur voor snel herstel of de eventuele vervanging van autoruitschade. Bovendien zit er altijd een BOVAG-ruitschadeherstelbedrijf bij jou in de buurt.

BOVAG is een oersterk merk dat in de markt wordt geassocieerd met betrouwbaarheid en zekerheid. Het keurmerk en consumentenmerk creëert voor BOVAG-leden een sterke positie richting zowel verzekeraars als klanten. BOVAG werkt met bijvoorbeeld campagnes, PR en grote publieksevents doorlopend aan de naamsbekendheid van het merk en daarmee ook aan het onderscheidend vermogen van BOVAG-bedrijven in markt.

Het herstel van autoruitschade door ons is nu meteen voorzien van BOVAG Garantie voor ruitschadeherstel, inclusief transparante geschillenregeling en kwaliteitsnormering.

Bovag Certificaat