No-Risk

ZICHTBAAR BETER OP WEG

Voordelig uw voorruit vervangen

Bij een barst of scheur in uw voorruit moet deze vervangen worden. Is uw auto verzekerd tegen autoruitschade, dan heeft u geluk. Uw nieuwe voorruit wordt dan vergoed door de verzekering en wij regelen alles voor u. Er kan soms wel sprake zijn van een Eigen Risico. De kosten van een nieuwe voorruit kunnen flink oplopen. Als u niet verzekerd bent tegen autoruitschade, moet u de kosten dus zelf betalen. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vervangen uw voorruit voordelig, vakkundig en snel. No-Risk Autoruitservice is een Glasgarant aangesloten en BOVAG ruitschadeherstelbedrijf met 25 jaar ervaring in autoglas. Op de door ons herstelde autoruitschade ontvangt u 10 jaar BOVAG garantie.

Maak nu een afspraak

Voorruit vervangen vanaf € 0,- eigen risico

Wanneer uw auto WA-Extra of All-Risk verzekerd is, vergoed de verzekering uw autoruitschade. No-Risk Autoruitservice werkt samen met alle grote verzekeraars en claimt rechtstreeks de schade aan uw voorruit. Wij herstellen uw voorruit volgens de polisvoorwaarden van uw verzekeraar. U betaalt bij ons een verlaagd eigen risico via de Glasgarant regeling. No-Risk Autoruitservice vervangt uw voorruit vanaf € 0,- eigen risico. Wanneer uw auto enkel WA verzekerd is, vergoed de verzekeraar geen autoruitschade. De kosten van het vervangen van de voorruit komen dan voor eigen kosten. 

Betaal nooit te veel voor uw nieuwe voorruit

Let op dat u niet te veel betaalt voor het laten vervangen van uw voorruit. Er bestaan grote prijsverschillen tussen autoruitherstelbedrijven. Onder andere wanneer u de autoruitschade laat herstellen bij een merkdealer of één van de grote spelers op de autoruitenmarkt, betaalt u al snel te veel. Wanneer u voor ons kiest, betaalt u nooit te veel. 

voorruit vervangen Volvo V70

Originele kwaliteit voorruit voor een eerlijke prijs

No-Risk Autoruitservice koopt rechtstreeks in bij de grote fabrikanten van autoglas, zoals Pilkington of Saint-Gobain Sekurit. Bij ons betaalt u een eerlijke prijs voor originele kwaliteit.

Uw voorruit wordt vervangen binnen 1 uur

Het vervangen van uw voorruit duurt in de meeste gevallen 1 uur. Zo duurt de demontage van uw oude voorruit een half uur. Hierna kan de nieuwe voorruit gemonteerd worden. Als dit gebeurt is moet de auto nog een halfuur blijven staan om de autoruitkit de tijd te geven om te drogen.  Dit allemaal terwijl u van een kopje koffie of thee kunt genieten in onze kantine.

 

Maak een afspraak voor de vervanging

Heeft u nog vragen? Of wilt u graag een afspraak maken voor de vervanging van uw voorruit? Neem dan nu contact met ons op. Of bel ons op 088-0225800. Wij helpen u graag verder!