No-Risk

ZICHTBAAR BETER OP WEG

Voordelig uw voorruit vervangen.

voorruit vervangen Volvo V70Heeft u een barst of scheur in de voorruit van uw personenauto, camper of vrachtauto dan moet deze vervangen worden. Wij monteren voordelig, vakkundig en snel.
No-Risk Autoruitservice is een Focwa erkend en Glasgarant aangesloten autoruit herstelbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in autoglas en gespecialiseerd in het vervangen van voorruiten. 

Wat betaald de verzekering?

De verzekering betaald uw autoruitschade indien uw auto WA-extra of All-Risk verzekerd is. Wij hebben afspraken met alle verzekeraars en claimen rechtstreeks. Tevens betaald u bij ons een verlaagd Eigen Risico.

Eigen Risico?

Wij herstellen uw ruitschade conform de polisvoorwaarden van uw verzekeraar. U betaalt bij ons minder Eigen Risico via de Glasgarant regeling. Zo repareren of vervangen wij uw voorruit vanaf € 0,00 Eigen Risico. 

Niet verzekerd tegen ruitschade?

De verzekering vergoed geen autoruitschade indien de auto enkel WA verzekerd is. U moet uw nieuwe autoruit dan dus zelf betalen.

Wat kost het vervangen van een voorruit?

Pas op met de prijs die u voor uw nieuwe voorruit betaald. Vooral als u niet vergelijkt kan het gebeuren dat u veel teveel betaalt. Er bestaan grote prijsverschillen op de autoglasmarkt. Zo betaalt u de hoofdprijs als u de ruit laat vervangen door een merkdealer of één van de grote namen op de autoglasmarkt. U betaald dan mee aan dure reclamecampagnes en "gratis ruitenwissers". Niet bij ons! 

Bij ons een nieuwe voorruit van originele kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wij kopen rechtstreeks in bij de grote autoglas fabrikanten zoals Pilkington of Saint-Gobain Sekurit en baseren onze verkoopprijs hierop. Omdat wij u verzoeken de nieuwe voorruit direct contant of via pin te betalen blijven de kosten laag omdat er geen extra dossieropbouw nodig is als bij een verzekeringsclaim.

Offerte aanvragen.

Benieuwd wat u kwijt bent voor uw auto? Vraag vrijblijvend en kostenloos een online offerte aan.

Afspraak maken.

U bent bij ons welkom na telefonische afspraak maar via de mail mag natuurlijk ook. Het vervangen van uw voorruit duurt in de meeste gevallen in de meeste gevallen 1 uur. Wij repareren uw ruitschade vakkundig, snel en voordelig terwijl u van een kopje koffie of thee in onze kantine geniet. Of bezoek de meubelboulevard op loopafstand van onze vestiging. 

Garantie.

Op alle door ons herstelde ruitschade krijgt u 4 jaar Focwa garantie.