No-Risk

ZICHTBAAR BETER OP WEG

Voordelig uw voorruit vervangen

Heeft u een barst in de voorruit van uw personenauto, camper of vrachtwagen? Dan bent u bij No-Risk Autoruitservice aan het juiste adres. Wij vervangen uw voorruit voordelig, vakkundig en snel. No-Risk Autoruitservice is een FOCWA-erkend en Glasgarant aangesloten autoruitherstelbedrijf. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in autoglas en zijn gespecialiseerd in het vervangen van voorruiten. Op de door ons herstelde autoruitschade ontvangt u 4 jaar FOCWA garantie.

Maak nu een afspraak

Voorruit vervangen vanaf € 0,- eigen risico

Wanneer uw auto WA-Extra of All-Risk is verzekerd, vergoed de verzekering uw autoruitschade. No-Risk Autoruitservice werkt samen met alle verzekeraars en claimt rechtstreeks de schade aan uw voorruit. Wij herstellen uw voorruit conform aan de polisvoorwaarden van uw verzekeraar. U betaalt bij ons een verlaagd eigen risico via de Glasgarant regeling. No-Risk Autoruitservice vervangt uw voorruit vanaf € 0,- eigen risico. Wanneer uw auto enkel WA verzekerd is, vergoed de verzekeraar geen autoruitschade. De kosten van het vervangen van de voorruit komen dan voor eigen kosten. 

Betaal nooit te veel voor uw nieuwe voorruit

Let op dat u niet te veel betaalt voor het laten vervangen van uw voorruit. Er bestaan grote prijsverschillen tussen autoruitherstelbedrijven. Onder andere wanneer u de autoruitschade laat herstellen bij een merkdealer of één van de grote spelers op de autoruitenmarkt, betaalt u al snel te veel. Wanneer u voor ons kiest, betaalt u nooit te veel. 

voorruit vervangen Volvo V70

Originele kwaliteit voorruit voor een eerlijke prijs

No-Risk Autoruitservice koopt rechtstreeks in bij de grote fabrikanten van autoglas, zoals Pilkington of Saint-Gobain Sekurit. Bij ons betaalt u een eerlijke prijs voor originele kwaliteit. De kosten van uw nieuwe voorruit liggen laag omdat wij u verzoeken de nieuwe voorruit direct contant of via de PIN te betalen. Bij directe afhandeling is er geen extra dossieropbouw nodig is zoals bij een verzekeringsclaim.

Uw voorruit wordt vervangen binnen 1 uur

Het vervangen van uw voorruit duurt in de meeste gevallen 1 uur. No-Risk Autoruitservice repareert uw autoruitschade vakkundig, snel en voordelig. Dit allemaal terwijl u van een kopje koffie of thee kunt genieten in onze kantine. Of breng een bezoekje aan de meubelboulevard aan de overkant van onze vestiging. 

Maak een afspraak voor de vervanging

Heeft u nog vragen? Of wilt u graag een afspraak maken voor de vervanging van uw voorruit? Neem dan nu contact met ons op. Of bel ons op 088-0225800. Wij helpen u graag verder!