No-Risk

ZICHTBAAR BETER OP WEG

Autoruitschade nowGo

Heeft u autoruitschade en bent u verzekerd bij nowGo (de nieuwe naam van Proteq) kunt u voor herstel van de ruitschade zoals een ster of barst in de voorruit rechtstreeks bij ons terecht.

Een sterretje in de voorruit repareren wij dan netjes en als de voorruit vervangen moet worden doen wij dit vakkundig. Maar ook als uw zij- of achterruit kapot is kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Met de Beperkt Casco en Volledig Casco (allrisk) verzekeringen ben je verzekerd bij ruitschade. Je moet hiervoor wel het werk laten uitvoeren door een herstelbedrijf dat is aangesloten bij Glasgarant. Je krijgt van ons dan € 75 korting op je eigen risico. Heb je geen eigen risico, dan is de vervanging voor onze kosten. Laat je de ruit herstellen of opvullen, dan is de rekening altijd helemaal voor ons. Ook als je wel voor een eigen risico hebt gekozen.

Als u de schade laat herstellen bij ons dan heeft u de volgende voordelen:
Geen Eigen Risico bij reparatie van de voorruit.
✅Laag of geen Eigen Risico bij vervanging van een autoruit.
✅Vier jaar BOVAG garantie op uitgevoerde herstel werkzaamheden.
✅De rekening wordt rechtstreeks door nowGo aan ons betaald.
✅Gratis mobiele service bij u op het werk of aan huis.

Informatie of afspraak maken.
Voor al uw autoruitvragen over herstel of voor het maken van een afspraak kunt u rechtstreeks contact opnemen met No-Risk Autoruitservice op telefoonnummer 088-0225800.
No-Risk Autoruitservice behoort tot de Glasgarant A-status gekwalificeerd autoruit herstelbedrijven.

Autoruitschade nowGo