No-Risk

ZICHTBAAR BETER OP WEG

Achterruit vervangen

Achterruit kapot? Wij kunnen goedkoop uw achterruit vervangen voor een nieuwe achterruit voor een eerlijke prijs compleet met alle kosten. Wij repareren terwijl u wacht. Indien mogelijk proberen we nog dezelfde dag een nieuwe achterruit voor u te monteren. Lukt dat niet dezelfde dag, dan biedt hier een noodruit uitkomst, waarna we direct uw nieuwe achterruit bestellen. 

Verzekerd voor achterruit vervangen?

Ook de schade aan uw achterruit en zijruit valt onder de dekking van een WA-extra of All-Risks autopolis. De kosten voor het vervangen van uw achterruit worden dan rechtstreeks aan uw verzekeraar gefactureerd. Afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw verzekeraar kan er sprake zijn van een eigen risico.

Niet verzekerd?

Is uw auto enkel WA verzekerd dan is ruitschade niet gedekt en dient u de kosten voor herstel zelf te betalen. Wel kunt u gebruik maken van de korting die wij met uw verzekeraar hebben afgesproken. Deze korting kan oplopen tot 35% op de achterruit zelf en een verlaagd montagetarief. Informeer gerust vrijblijvend naar de prijs van uw nieuwe achterruit. U kunt ook online een offerte aanvragen

 

Zelf uw achterruit vervangen.

Wij kunnen het u echt niet adviseren. Omdat een achterruit meestal uit gehard glas bestaat, blijft er na ruitbreuk aleen een grote berg glasscherven van over. Deze scherven vallen in alle uithoeken van de auto, zoals onder de hoedenplank en in de achterklep. Wij verwijderen de ruitscherven uit de sponning en de rest van de auto waarna we vakkundig de nieuwe achterruit monteren.