No-Risk

ZICHTBAAR BETER OP WEG

Voordelig een nieuwe voorruit steken

Wij steken voordelig en vakkundig een nieuwe voorruit tegen een eerlijke prijs. Op slechts een uurtje rijden van Antwerpen bespaart u honderden Euro's aan kosten. Wij berekenen de prijs van uw nieuwe voorruit op basis van onze inkoopprijs vermeerderd met de kosten voor hen vervangen.
Wij zijn een Focwa erkend en Glasgarant aangesloten herstelbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in autoglas. Nu tijdelijk zeer lage prijzen voor uw nieuwe voorruit incl. montage wegens magazijn opruiming.

Wat kost het vervangen van een voorruit?

De kosten van een nieuwe voorruit kunnen hoog oplopen. Vooral als u niet vergelijkt kan het gebeuren dat u veel te veel betaalt. Zo betaalt u de hoofdprijs als u de ruit laat vervangen door een merkdealer of een van de grote namen op de autoglasmarkt. Wij bieden u een nieuwe voorruit van originele kwaliteit voor een eerlijke prijs. 

OPRUIMING !!!!!!

Wij ruimen ons magazijn op voor een geplande verhuizing. Hierdoor kunt u dus profiteren van onze speciale actie prijzen.

Ben ik verzekerd tegen ruitschade?

U bent verzekerd tegen ruitschade als uw auto WA-extra of All-Risk verzekerd is. WA-extra wordt ook wel Beperkt Casco of Mini Casco genoemd.Wij kunnen uw ruitschade dan herstellen en rechtstreeks factureren aan uw verzekeraar. Wij hebben afspraken met bijna alle verzekeraars.

Voorruit vervangen.

U bent bij ons welkom op afspraak voor het vervangen van uw voorruit. In de meeste gevallen bent u dan binnen 2 uur klaar. Wij repareren uw ruitschade vakkundig, snel en voordelig terwijl u van een kopje koffie of thee in onze kantine geniet. Of bezoek de meubelboulevard op loopafstand van onze vestiging.

Garantie.

Op alle door ons herstelde ruitschade krijgt u 4 jaarFocwa garantie.