No-Risk

ZICHTBAAR BETER OP WEG

Glasgarant bij autoruitschade

Glasgarant herstelbedrijf voor alle autoruitschade bij aangesloten verzekeraars ABN, Amlin, Ansvar, ASR, Goudse, Zeeuwse, Europeesche, Generali, ING, Nationale Nederlanden, OHRA, nowGo, Reaal en TVM Verzekeringen.

Wie zijn wij

No-Risk Autoruitservice is lid BOVAG en A-status Glasgarant herstelbedrijf waarbij u minder of zelfs geen eigen risico betaalt bij ruitschade als u verzekerd bent bij één van de 15 grote aangesloten verzekeraars of één van de circa 200 volmachten zoals bijvoorbeeld Aon, Axi-Plan, Din Assuradeuren, Ditzo, Guis, Independer, Intrasurance, Jacobs en Brom, Van Loon, Kruit, Kroller, Nedasco, SAA, Schreuder Verzekert, van Steensel Assurantién, Theeuwkens assuradeuren of Zicht.

Herstel autoruitschade

Bij autoruitschade vervangen wij uw voorruit zij- of achterruit of zelfs het panorama dakraam van uw auto als hier een scheur in zit. En dit alles voordelig, vakkundig en snel. Wij verzorgen service in de hele randstad Rotterdam, Amsterdam en Utrecht en tussenliggende gemeenten Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Dordecht en Delft. De landelijke meldingen worden verzorgd door de met ons samenwerkende Glasgarant aangesloten herstelbedrijven.

Mobiele service

Op uw verzoek kunnen wij ook met onze mobiele service bij u aan huis of op het werk komen. Dit gaat helaas niet voor een sterreparatie.

Wat is Glasgarant?

Glasgarant is een samenwerkingsplatform voor de afwikkeling van autoruitschade tussen Glasgarant bedrijven en de diverse grote verzekeringsmaatschappijen en hun volmachten.

Een lager of geen Eigen Risico?

Bij reparatie van een ster in de voorruit betaalt u geen Eigen Risico maar bij vervanging van een autoruit kan er wel sprake zijn van een Eigen Risico. Dit is het laagst genoemde Eigen Risico in uw autopolis. De financiele afwikkeling regelen wij rechtstreeks met uw verzekeraar.

Contact

Wij zijn rechtstreeks telefonisch bereikbaar op nummer 088-0225800

 

Contactgegevens van Stichting Glasgarant

 

Glasgarant
Stichting Glasgarant
Stationsweg Oost 184
3931 EW Woudenberg
Telefoon : 085-9020876
Fax 085-9020875

 

 

 

 

 

 

 

 

Glasgarant aangesloten verzekeraars

Er zijn 15 grote verzekeraars aangesloten bij Glasgarant:

ABN AMRO
Amlin Corporate Insurance
ASR Verzekeringen
Delta Lloyd
de Zeeuwse verzekeringen
Europeesche verzekeringen
Generali
de Goudse verzekeringen
ING Insurance
Nationale Nederlanden
OHRA
Proteq/Zelf
Reaal Verzekeringen