No-Risk

ZICHTBAAR BETER OP WEG

Glasgarant

Autoruitschade melden?

Meldt uw Glasgarant autoruitschade eenvoudig ons. Wij melden wij uw ruitschade via eXchange bij aangesloten Glasgarant verzekeraars als ASR, OHRA, Delta Lloyd en Nationale Nederlanden en bent u verzekerd van een verlaagd Eigen Risico. 

Wie zijn wij.

No-Risk Autoruitservice is een FOCWA erkend autoruitspecialist en A-status Glasgarant herstelbedrijf waarbij u minder of zelfs geen eigen risico betaalt bij ruitschade als u verzekerd bent bij één van de 15 grote aangesloten verzekeraars en circa 200 volmachten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer  088-0225800
Bij autoruitschade vervangen wij uw voorruit zij- of achterruit of zelfs het panorama dakraam van uw auto als hier een scheur in zit. En dit alles voordelig, vakkundig en snel. Wij verzorgen service in de hele randstad Rotterdam, Amsterdam en Utrecht en tussenliggende gemeenten Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Dordecht en Delft. De overige landelijke meldingen worden verzorgd door de met ons samenwerkende autoglasspecialisten. 

Wat is Glasgarant?

Glasgarant is een samenwerkingsplatform voor de afwikkeling van autoruitschade van diverse grote verzekeringsmaatschappijen en hun volmachten.

Een lager of geen Eigen Risico?

Als wij uw autoruitschade herstellen, of het een ruitreparatie of ruitvervanging betreft, betaalt u minder eigen risico en claimen wij rechtstreeks bij uw verzekeraar.
Doorgaans betaalt u bij reparatie van de voorruit geen Eigen Risico, bij vervanging van een autoruit kan het Eigen Risico variëren maar meestal is het € 0,00 of € 75,00. De financiële afwikkeling regelen wij rechtstreeks met uw verzekeraar.

Glasgarant

Contactgegevens van Stichting Glasgarant

Stichting Glasgarant
Stationsweg Oost 184
3931 EW Woudenberg
Telefoon : 085-9020876
Fax        : 085-9020875

 

Glasgarant aangesloten verzekeraars

Er zijn 15 grote verzekeraars aangesloten bij Glasgarant: 

ABN AMRO
Amlin Corporate Insurance
ASR Verzekeringen
Delta Lloyd
de Zeeuwse verzekeringen
Europeesche verzekeringen
Generali
de Goudse verzekeringen
ING Insurance
Nationale Nederlanden
OHRA
Proteq/Zelf
Reaal Verzekeringen