No-Risk

ZICHTBAAR BETER OP WEG

Glasgarant bij autoruitschade

Glasgarant herstelbedrijf bij autoruitschade voor aangesloten verzekeraars ABN, Amlin, Ansvar, ASR, Generali, Goudse, N.N., nowGo (Proteq), Reaal en Zeeuwse Verzekeringen.

Wat is Glasgarant?

Glasgarant is een samenwerkingsplatform voor de afwikkeling van autoruitschade tussen Glasgarant bedrijven en de diverse grote verzekeringsmaatschappijen en hun volmachten.

Een lager of geen Eigen Risico?

Bij reparatie van een ster in de voorruit betaalt u geen Eigen Risico maar bij vervanging van een autoruit kan er wel sprake zijn van een Eigen Risico. Dit is het laagst genoemde Eigen Risico in uw autopolis. De financiele afwikkeling regelen wij rechtstreeks met uw verzekeraar.

Mobiele service

Op uw verzoek kunnen wij ook met onze mobiele service bij u aan huis of op het werk komen. Dit gaat helaas niet voor een sterreparatie.

Wie zijn wij

No-Risk Autoruitservice is lid BOVAG en A-status Glasgarant herstelbedrijf waarbij u minder of zelfs geen eigen risico betaalt bij ruitschade als u verzekerd bent bij één van de 15 grote aangesloten verzekeraars of één van de circa 200 volmachten zoals bijvoorbeeld Aon, Axi-Plan, Din Assuradeuren, Ditzo, Guis, Independer, Intrasurance, Jacobs en Brom, Van Loon, Kruit, Kroller, Nedasco, SAA, Schreuder Verzekert, van Steensel Assurantién, Theeuwkens assuradeuren of Zicht.

Herstel autoruitschade

Bij autoruitschade vervangen wij uw voorruit zij- of achterruit of zelfs het panorama dakraam van uw auto als hier een scheur in zit. En dit alles voordelig, vakkundig en snel. Wij verzorgen service in de hele randstad Rotterdam, Amsterdam en Utrecht en tussenliggende gemeenten Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Dordecht en Delft. De landelijke meldingen worden verzorgd door de met ons samenwerkende Glasgarant aangesloten herstelbedrijven.

Contact

Wij zijn rechtstreeks telefonisch bereikbaar op nummer 088-0225800 

Contactgegevens van Stichting Glasgarant

 

Glasgarant
Stichting Glasgarant
Stationsweg Oost 184
3931 EW Woudenberg
Telefoon : 085-9020876
Fax 085-9020875

 

 

 

 

 

 

 

 

Glasgarant aangesloten verzekeraars

Er zijn 12 grote verzekeraars aangesloten bij Glasgarant:

logo abn ABN AMRO
logo amlin Amlin Corporate Insurance
logo asr ASR Verzekeringen
logo delta loyd Delta Lloyd
Ditzo logo klein Ditzo
logo zeeuwse de Zeeuwse verzekeringen
logo Europeesche Europeesche verzekeringen
logo Goudse de Goudse verzekeringen
logo ING Verzekering ING Verzekering
Logo Nationale Nederlanden klein Nationale Nederlanden
Logo OHRA OHRA
nowGo
logo Reaal Reaal Verzekeringen